Mijn naam is Nini Hakkers-de Vries, ik ben in 1957 geboren in de provincie Groningen. In 1979 heb ik de HBO opleiding maatschappelijk werk afgerond en heb daarna 36 jaar in de regio Midden-Brabant gewerkt in het algemeen- en schoolmaatschappelijk werk. Ik heb ervaring in de psychosociale hulpverlening o.a. op het gebied van persoonlijke groei, verwerkingsvragen op allerlei terreinen, levensfaseproblematiek en opvoedings- en ontwikkelingsvragen. In 1985 heb ik mijn post-hbo-opleiding maatschappelijk werk afgerond en later een opleiding middle-management. Verder heb ik mij d.m.v. trainingen, supervisie en intervisie steeds bijgeschoold.

Na een burn-out ben ik in aanraking gekomen met psychosynthese. De persoonlijke bewustwordingsweg die ik daarmee ben gegaan heeft mij geholpen een betere balans te vinden tussen draagkracht en draaglast. Op grond van deze positieve ervaring wilde ik psychosynthese graag integreren in mijn werk en heb aanvullende scholing gevolgd tot psychosynthese-therapeut. In 2012 ben ik gestart met mijn praktijk Vedere.

Naast mijn werk ben ik altijd bezig geweest met beeldende kunst (schilderen, bewerken van steen). Ik ervaar het ontwikkelen van je eigen creativiteit als een prachtig en krachtig middel om je persoonlijke groei te ondersteunen. In mijn praktijk integreer ik hulpverlening en creatieve ontwikkeling.

Nini Hakkers-de Vries - nini@vedere.nl - KvK 54180996